cdl-1600w-001.jpg
 

Ijssalon DI LuCCA

 

Vittu että oot läski - YouTube

kun pää sanoo oot vitun läski. laihduta vitun huora. mut sä vaan syöt. mä masennun pahemmin samaa tahtii kun paino nousee . oon normaali. normaali painonen. hyi vittu oon ruma ja läski. mä haluan vaan kuolla. mä odotan vaan et kuolisin. joku kysy miten itteensä voi vihata? helposti mä vastasin. mä tahdon vaan rakastaa ja tulla …

Kingdom of Dzumaal | Jumal x10 Lavis

vittu et oot läski
Nuoren naisen elämää ja elämäntapoja käsittelevä blogi :) blogi käsittelee mm. syömishäiriöitä, laihdutusta, paastoilua ja ahdistusta

Vitun opettajat hävetkää! - Koulu - Suomi24 Keskustelut

Ei vittu, tajusin just et tarttis varmaan alkaa laihikselle, stana. Ikinä en vittu ota enää mitään vitun parisuhdepaskaa, ku se vaan lihottaa niin saatanasti. Ikinä en vittu ota enää mitään vitun parisuhdepaskaa, ku se vaan lihottaa niin saatanasti.

Ronx Podcast Vittu Et Podcast Panettaa From Youtube

Search Results of hitto että oot läski. Check all videos related to hitto että oot läski.

Not dead yet: syyskuuta 2013 - …

vittu et oot läski
Kappale ja esittäjä osuma-% Läski Mulkku Samae Koskinen …Mut niin oon minäkin Yhdessä me mennään minne milloinkin Vaik ei oltais vuosiin nähty Niin kun me

eniten vituttaa kaikki: Mä oon ällöttävä läski

Yleensä, kun sanotaan laihalle, et "hei vähä oot laiha : jotka luulette että "vittuoot laiha" ei vois satuttaa yhtä paljon ku "vittuoot läski",

butterflys first flight: kun pää sanoo oot vitun läski

pam vittu et oot läski on urheilija niin lihas painaa enemmän kuin läski ja jos sua itseesi häiritsee et oot liian lihava niin tee asian

Lyrics.fi - laulujen sanoitukset suomalaisiin kappaleisiin

vittu et oot läski
Oot joku läski 11v pentu joka Läski XDDD tietääkseni 13v pituuteni 164cm ja painan 45kg eli tosi läski XDDD ja jos et tiennyt Siis vittu meillä

Samae Koskinen - Läski Mulkku Lyrics | LetsSingIt Lyrics

Läski Mulkku Samae Koskinen …Et mä tiedän et sä tiedät) Mä tiedän miltä tuntuu hypätä (Et mä tiedän et sä tiedät) munasilteen kympistä Sä oot pelkkä läskimulkku Mut niin oon minäkin Yhdessä me mennään minne milloinkin Vaik ei oltais vuosiin nähty… 100.00 %: Jos et oo jedi, sä oot kuollut vitun jedi feat. Pyhimys & Retale

Koodi.net - Tarinat

Results Ronx podcast vittu et podcast panettaa from youtube at www.the-hobbit-movie.com

Search hitto että oot läski - GenYoutube

niin mä kelaan et ne vittu pestään sä oot ku kakkulapio lumilapion joka läski lortto haluu esittää diivaa

Teemu Katavisto (@TeemuKatavisto) — 110 answers, …

Sä voit ihan hyvin unohtaa sen et sä pääsisit joskus pukille, sä oot pelkkä reikä ja paina se SAATANAN LÄSKI" mä huusin Vittu et mä rakastin

 

Telefoon