cdl-1600w-001.jpg
 

Ijssalon DI LuCCA

 

Olenko lesbo tai bi? | Demi.fi

Puolueen tai uskonnon kiihkeä tuputtaminen voi olla myös mainostamista. Yksityiselämään kuuluvia asioita ei saa julkaista. Tämä tarkoittaa mm. puhelinnumeroita, osoitetietoja ja sähköpostiosoitteita.

Äiti, mä taidan olla homo — Elämä jatkuu - Puheenvuoro

Hyvää päivää kaikille tasapuolisesti.(ja minä taidan olla ihsn virallisestikin kohta tuomiopäivän julistaja ja jos se on osani Herrassa Jeesuksessa, otan sen iloiten vastaan, syvän surun vallitessa niiden puolesta, jitka eivät Herraani rakasta.

Keskustelu - Taidan olla lesbo | Seksi | Vauva

taidan olla lesbo
Vierailija: "Muita jotka ovat heränneet samaan. Olen tavallaan aina tiennyt että kiinnostun naisista, nimenomaan seksuaalisesti. Olen pistänyt sen nuoruuden

Keskustelu - Mistä tietää onko bi vai lesbo? | Yleinen

Moni lesbo on mielellään kokeilukappaleena. Yhden illan juttuja ei taida kauheasti olla, lesboyhteisö on niin pieni, että sitä on äkkiä koluttu koko baaritarjonta läpi jos lähtee yhden yön seksiä harrastamaan useammin. Tai sitten ne yhden yön jutut voi olla niitä, jotka haluavat vain kokeilla. Itse en ole hakenut yhtäkään

PROFETIAN SANA Public Group | Facebook

"ei se intohimo katos säily, olet sitten miehen tai naisen kanssa.". "Siis olen nyt tajunnut että en olekaan bi niinkuin olen ajatellut vaan taidan olla lesbo.

Homo- ja lesboseksin salaisuudet julki! - City

Eli aloin muutama päivä sitten seurustelee mun tyttöystävän kaa oon siis itekki niiku tyttö joo oon 14v, aika lyhyt ja nii okei, me oltiin sit

Eläinten seksuaali-identiteetti - riemurasia.net

Hei! Kaipaisin jotain vaihtelua… Olen yksin kotona. Muistelen viime viikonlopun hauskoja juttuja. Tuli tehty taas kaikkea hauskaa. Taidan olla hiukan yllytys hullu.

Keskustelu - Jymypaljastus Halosesta! | Sana vapaa

Keli tosin olisi voinut olla parempikin, mittari kun näytti nollaa. Sofia ilmestyi huoneestaan tiukoissa, sinisissä farkuissa ja punaisessa pulloverissa. Hän puki päälleen vaaleansinisen toppatakin ja ihanan, vaaleanpunaisen pipon, jossa oli korvalliset. Se sai hänet tiukoista farkuista huolimatta näyttämään jotenkin viattomalta.

Chisu muuten aivan varmasti on lesbo | Keskustelu | …

taidan olla lesbo
Mä aina jaksan valittaa siitä että kukaan lesbo ei mua halua koska olen bi, ja usein itkenkin koska pelkään jääväni yksin (miehen kanssa en halua seurus

 

Telefoon